maanantai 15. joulukuuta 2008

Poliisi sairaalaan ravintolarähinästä Hyvinkäällä

Mieskaksikko hyökkäsi poliisipartion kimppuun viime yönä Hyvinkäällä.

Poliisi sai maanantain vastaisena noin neljän aikaan yönä ilmoituksen tappelusta Uudenmaankadulla sijaitsevan ravintolan edessä. Partio tapasi paikalta kaksi hermostuneesti käyttäytynyttä miestä ja alkoi rauhoitella heitä

Miesten käytös muuttui aggressiiviseksi ja parivaljakko yritti käydä poliisimiesten kimppuun. Poliisit joutuivat puolustautuakseen käyttämään kaasua ja taistelun aikana poliisit ja tappelupukarit kaatuivat kaikki maahan.

Miehet saatiin viimein rauhoitettua ja käsirautoihin, mutta mukiloinnin tuoksinassa toiselta poliisilta murtui ranne.

Poliisi kävi tapahtuman jälkeen sairaalassa ja hänen ranteensa kipsattiin.

- Tiedossa on useampien viikkojen sairausloma, kertoo komisario Pekka Laine Hyvinkään poliisista.

Riehuivat myös sisällä ravintolassa

Tilanteen rauhoituttua ravintolan järjestyksenvalvoja kertoi, että miesten rähinöinti oli alkanut jo ravintolan sisällä. Mukana oli tuolloin ollut myös kolmas mies.

Järjestyksenvalvoja oli yrittänyt rauhoitella kolmikon häiriköintiä, jolloin miehet olivat käyneet hänen kimppuunsa yrittäen lyödä ja repiä vaatteista.

Kaksi vapaalla ollutta ravintolan naistyöntekijää oli yrittänyt auttaa järjestyksenvalvojaa, jolloin miehet olivat lyöneet tarjoilijoita kasvoihin. Lopulta seurue oli saatu ulos ravintolasta ja poliisit olivat saapuneet paikalle.

Yksi miehistä ehti poistua paikalta ennen poliisien saapumista, mutta hänetkin tavoitettiin läheisen kaupan parkkipaikalta. Kaikki tapahtumissa mukana olleet kolme henkilöä kuljetettiin Hyvinkään poliisilaitokselle asian jatkoselvittelyä varten.

Iltalehti 15.12.2008 Lähde

Ei kommentteja: