maanantai 22. joulukuuta 2008

Tangoprinsessan hakannut mies vangittiin

- Ei tarvitse ainakaan jouluna pelätä, että mies tulee ovelle kolkuttelemaan, kiinteistövälittäjänä työskentelevä iskelmälaulaja Terhi Lehtoniemi, 27, toteaa helpottuneena Iltalehdelle.

Oulun käräjäoikeus vangitsi maanantaina vuonna 1989 syntyneen oululaismiehen todennäköisin syin törkeästä ryöstöstä epäiltynä.

Miehen epäillään lyöneen Lehtoniemeä rengasraudalla päähän, kun tämä oli esittelemässä miehelle asuntoa Oulun Ritaharjussa viime torstaina.

- Olimme lähdössä pois, kun vintti yhtäkkiä pimeni. Sitten tämä tyyppi pyysi minulta auton avaimet, pankkikortin ja tunnusluvun, minkä jälkeen hän sitoi minut lattialle, Lehtoniemi kertasi tapahtumia asiasta ensimmäisenä kertoneelle Ilta-Sanomille.

Antoi miehelle väärän tunnusluvun

Maattuaan aikansa lattialla Lehtoniemi pääsi irti siteistä ja soitti apua kännykällään. Sen jälkeen hän piiloutui naapuriasuntoon.

- Ajattelin, että se mies tulee vielä takaisin, Lehtoniemi kuvaili tunnelmiaan IS:lle.

Epäilty tavoitettiin viikonvaihteessa Ylöjärveltä Tampereen läheltä. Myös Lehtoniemen auto on löydetty. Lehtoniemi kertoi antaneensa miehelle väärän tunnusluvun, minkä vuoksi mies ei saanut nostettua kortilla rahaa.

10 sentin ruhjevamma päähän

Myöhemmin kävi ilmi, että mies oli käynyt Lehtoniemen pitämässä asuntoesittelyssä aiemminkin.

- Hän oli ystävällinen kaveri vaikkakin vähän ujonpuoleinen.

- Isku tuli täysin arvaamatta. Ajattelin aluksi, että pyörryin jonkun kohtauksen takia. Kun näin verilammikon lattialla, tajusin, että kävi vähän pahemmin, Lehtoniemi sanoi IS:lle.

Lehtoniemi toimitettiin sairaalaan, mistä hän pääsi pois tutkimusten jälkeen. Lehtoniemi sai rengasraudan iskusta päähän 10 sentin ruhjevamman.

- Päässä on vieläkin iso muhkura. Buranaa en ole enää tarvinnut, Lehtoniemi kertoo Iltalehdelle.

"Tässä olisi voinut käydä pahasti"

Lehtoniemi sanoo toipuneensa pahoinpitelystä henkisesti "yllättävän hyvin".

- Töihin palaaminen ei pelota. Aiomme vahvistaa turvatoimia, mutta miten, sitä ei ole vielä päätetty. On tässä heitetty ronskia vitsiäkin, että laitan näytöille tästä lähtien pyöräilykypärän päähän.

- Sen tästä on oppinut, ettei liian sinisilmäinen saa olla, tavallinenkin tyyppi voi käydä kiinni. Tässä olisi voinut käydä tosi pahasti, Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2005 tangoprinsessan tittelin saanut Lehtoniemi vakavoituu.

Iltalehti 22.12.2008
Lähde

Ei kommentteja: