tiistai 10. helmikuuta 2009

Huijari pyöritti kahta naista: Vei kymmeniä tuhansia euroja

46-vuotias varastomies tuomittiin tänään Kuopion käräjäoikeudessa kaikkiaan 14 törkeästä petoksesta, 10 petoksesta tai sen yrityksestä, kavalluksesta ja varkaudesta. Kaikki rikokset mies teki vuoden 2007 aikana. Hänelle langetettiin kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomio, kertoo Savon Sanomat.

Suurimmat summat mies vei kahdelta naiselta, joista toinen oli hiljattain jäänyt leskeksi ja toisen kanssa mies ehti mennä naimisiin. Hän kertoi naisille perivänsä pian 23 miljoonaa euroa.

Leskeksi jäänyt ehti vuoden aikana lainata miehelle 17 500 euroa. Mies tilasi lesken rahoilla myös kymmenien tuhansien eurojen arvosta kalusteita Suonenjoen Myllykosken Kievariin, jonka hän kertoi ostavansa. Kauppoja ei syntynyt, sillä miehen rahattomuus paljastui Kievarin omistajille.

Samaan aikaan mies nosti tuoreen vaimonsa nimissä tuhansien eurojen arvosta pikavippejä ja muita lainoja. Hän ostatteli myös arvoasuntoa Hämeenlinnasta, luksushuvilaa Tahkovuorelta ja asunto-osaketta Turusta. Parin kuukauden aikana mies osti kahdeksan autoa, joista kallein oli 44 000 euron arvoinen.

Autoliikkeet hakivat kuitenkin autot takaisin, kun miehen aikeet jättää maksamatta paljastuivat. Oikeudessa syytetty kielsi tekojen olleen törkeitä mutta tunnusti rikokset.

Uusi-Suomi 9.2.2009 Lähde

Ei kommentteja: