sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Mies surmattiin kirveellä Heinolassa

Heinolassa Kaivokadun varrella sijaitsevassa kerrostaloasunnossa sattui perjantain ja lauantain vastaisena yönä kello kolmen aikaan raaka surma. Mies tunkeutui asuntoon ja surmasi heinolalaisen miehen sekä pahoinpiteli naisen sairaalakuntoon poikkeuksellisen järeällä aseella. Poliisi epäilee, että tekovälineenä on käytetty muun muassa kirvestä, joka löytyi surmapaikalta.
Poliisin mukaan teko oli hyvin raaka. Epäilty pakeni rikospaikalta, mutta jäi kiinni iltapäivällä kello 13.30 aikaan heinolalaisesta asunnosta. On mahdollista, että muutamaa tuntia aiemmin tapahtunut kyseisen talon rapun ulko-oven lasin rikkominen liittyy tekoon. Poliisi epäilee myös, että teon tekijä itse ilmoitti tapahtumasta hälytyskeskukseen.
Vuonna 1967 syntynyt nainen on edelleen vakavasti loukkaantunut ja sairaalassa, joten häntä ei ole voitu vielä kuulustella.
Surmattu, vuonna 1949 syntynyt mies omisti asunnon, jossa tapahtumat sattuivat. Poliisi on pidättänyt teoista epäiltynä vuonna 1960 syntyneen heinolalaismiehen, joka on aiemmin ollut seurustelusuhteessa naisuhrin kanssa. Tapahtumaa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä.

Etelä-Suomen Sanomat 14.2.2009 Lähde

Ei kommentteja: