sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Humalainen mies hyökkäsi mopoauton päälle

Humalapäissään mopoauton kimppuun hyökännyt 35-vuotias mies kävi vielä Tampereen käräjäoikeudessakin kuumana kuin hiilikoukku. Hän piti syytettä vahingonteosta hyväosaisten hyökkäyksenä itseään kohtaan.

- Miten tämä tutkinta on mennyt, kun ei puhuta liikennepaosta mitään, vaikka mun päälle yritettiin ajaa. Tämä on näköjään etukäteen sovittu juttu, mies karjui.

Mies hyppäsi mopoauton etupellille viime kesänä Kangasalan Suoraman urheilukentällä. Nuori mies oli lähdössä kentältä pois. Vastaan tuli neljän hengen seurue. Poika yritti kiertää ohi, mutta hyökkääjä tuli aina eteen.

Pojalla oli jo pakki silmässä, kun mies hyppäsi auton päälle ja löi nyrkillä tuulilasin säröille. Mies roikkui jonkin matkaa auton päällä, mutta putosi sitten kyydistä.

Poika soitti hädissään kotiinsa. Paikalle hälytettiin ambulanssi ja poliisit. Hyökkääjä ei jäänyt odottelemaan ambulanssikyytiä, vaan häipyi.

- En kai mä vapaaehtoisesti putkaan lähde. Sinä päivänä tuli juotua niin paljon, että ainoa muistikuva on mahdollinen yritys ajaa päälle, mies selitti.

Kun käräjätuomari totesi miehen syyllistyneen vahingontekoon, tämä täräytti takaisin, että nyt tuli epäoikeudenmukainen päätös.

- Ei tarvitse enempää sanoa. Antakaa ne laput tänne, mies vaahtosi.

Käräjätuomari luki kuitenkin kärsivällisesti perustelut ja langetti 120 euron sakon ja vajaan 600 euron maksumääräyksen tuulilasista.

Ulos mennessään mies repi laput ja heitti ne roskakoriin.


Aamulehti 14.02. 2009 Lähde

Ei kommentteja: