maanantai 23. helmikuuta 2009

Noin 40-vuotias mies kävi käsiksi naiseen

Mies kävi maanantaina yllättäen käsiksi vastaan kävelleeseen naiseen Savonlinnan Inkerinkylässä. Tapaus sattui Päiväkummunkaaren ja Kurssikadun välisellä polulla maanantaina noin kello 12.20 aikaan.

Nainen oli ulkoiluttamassa koiraansa, kun vastaan oli kävellyt mies, joka oli tarttunut häntä vaatteiden rintamuksista kiinni. Samalla hän oli kohdistanut naiseen väkivaltaa. Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro tarkemmin väkivallan laadusta.

Nainen oli huutanut apua ja saanut potkittua miestä, sekä raavittua tätä kasvoihin.

Naisen koira oli ilmeisesti haukkumalla häirinnyt miestä sen verran, että mies oli poistunut paikalta juosten Kurssikadun suuntaan.

Poliisin mukaan on epäiltävissä, että miehen tarkoitus oli kohdistaa naiseen seksuaalista väkivaltaa.

Poliisi etsii nyt miestä, joka on iältään noin 40-vuotias, pituudeltaan noin 180–185 senttiä. Hänellä oli päällään tumma tuulipuku tai kevyttoppapuku ja päässä musta pipo.

Miehellä on leuan kärjessä lyhyehkö parta ja hän on ulkoiselta olemukseltaan epäsiisti.

Poliisin mukaan on mahdollista, että miehen kasvoihin on aiheutunut tapahtuman yhteydessä raapiutumia. Poliisi pyytääkin havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta miehestä.

Tapahtuma-aikaan lähistöllä on varmasti ollut muitakin liikkujia, koska kyseistä polkua käytetään paljon.

Mahdolliset tapahtumaan ja miehen liikkeisiin liittyvät havainnot pyydetään virka-aikana ilmoittamaan Savonlinnan poliisin numeroon 07187 55200 ja virka-ajan ulkopuolella hätäkeskuksen numeroon 112.

Itä-Savo 23.2.2009 Lähde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on hölmöintä, mitä on nähty pitkään aikaan. Tällainen uutisten listaaminen ei todista yhtään mitään ja tuntuu siltä, että blogin tarkoitus on vaan vahvistaa kirjoittajan omia ennakkoluuloja.

SUKUPUOLI kirjoitti...

Olet aivan oikeassa. Järjetöntähän tämä on ollut ja siksi onkin hyvä lopettaa ennen kuin meilläkin menee överiksi. :)

Ystävällisin terveisin,
Sukupuoli-toimituskunta