sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Raiskaaja iski rappukäytävässä

Viimeisin uhri ei enää säästynyt seksuaalirikokselta. Lehtijutun jälkeen meille on tullut tietoon lisäksi yksi pimeä raiskaustapaus. Kyseessä voi olla sama tekijä, joka on ahdistellut naisia aiemminkin tai sitten joku käyttää "kopiointitekniikkaa" eli raiskaa tämän alkuperäisen ahdistelijan nimissä, kertoo rikoskomisario Eero Välimäki Vaasan poliisista.

Iltalehti uutisoi Vaasaa kuohuttavista raiskausyrityksistä 29. lokakuuta. Ahdistelija iski vain pari päivää sen jälkeen uudelleen. Tällä kertaa mies sai vietyä tekonsa loppuun rappukäytävässä Vaasan keskustassa.

Hyökkäyksiä tutkitaan sarjarikoksena.

Tähän mennessä poliisilla on ollut kiinniottoja asian tiimoilta, mutta kyseiset henkilöt on vapautettu.

Edellinen hyökkäys ennen raiskausta ajoittuu lokakuun loppuun sunnuntaille 04.00 tienoille, jolloin nuori nainen palasi kotiinsa Olympiakortteliin.

Tekijä livahti uhrin vanavedessä eteiseen ja hyökkäsi naisen kimppuun.

Naisen kämppäkaveri kuuli avunhuudot ja mies pakeni.

Jenny selvisi mustelmilla

Vaasalainen 22-vuotias Jenny tappeli raivoisasti ahdistelijaa vastaan vuosi sitten joulukuussa.

- Tulin yksin kotiin ja olin asumassa hissiin, kun näin hissin peilistä tumman hahmon. Samassa minua lyötiin takaraivoon nyrkillä ja horjahdin eteenpäin, muisteli Jenny öisiä kauhunhetkiään 29. lokakuuta Iltalehdessä.

- Ajattelin, että hän yrittää raiskata, koska hän yritti tukahduttaa hengitystäni painamalla kaulaan ja tunki kättään sukkahousujeni alle. Raavin ja laitoin kampoihin voimieni takaa.

Raivoisa kamppailu jatkui, kunnes mies sai Jennyn hetkeksi painettua maahan. Sitten mies päästi yhtäkkiä irti ja lähti juoksemaan.

Hänen kynsiensä alta saatiin hyökkääjän dna-tunniste. Mies ei ole poliisin vanha tuttu, sillä hänen tietojaan ei ole rekisteröity poliisin tietokantaan.

Iltalehti 3.1.2009
Lähde

Ei kommentteja: