keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Nukkuvaa kirveellä lyönyt vangittiin

Mikkelin käräjäoikeus on vanginnut keski-ikäisen miehen, jonka epäillään lyöneen nukkuvaa miestä kirveellä päähän Joroisissa Etelä-Savossa. Miestä epäillään tapon yrityksestä.

Tapaus sattui viime perjantaina, kun talon isäntä oli mennyt jo nukkumaan. Poliisin mukaan epäilty oli ottanut talosta kirveen ja lyönyt tällä kolme kertaa nukkuvaa uhria päähän. Uhri heräsi kipuihin aamuyöstä ja soitti hätäkeskukseen.

Poliisi arvioi tuolloin, etteivät vammat olleet vakavia. Nyt vangittu joroislainen mies on kuulusteluissa myöntänyt teon.

Ilta-Sanomat 28.1.2009 lähde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kertoisitko vähän taustaa mikä blogisi tarkoitus on? Tuoda esiin se tilastollinen tosiseikka, että suurin osa väkivaltarikoksiin syyllistyneistä on suomalaisia miehiä? Tämänhän nyt ei pitäisi yllättää ketään. Tuoda esiin sitä että muiden kuin suomalaisten osuus kokonaisuutena rikoksissa on pienehkö? Totta sekin. Blogin nimen sarkastisuudesta voisi päätellä tämän olevan jonkinlainen protesti monikulttuurisuuden kritisointia vastaan. Mikäli näin on, voisitko lyhyesti perustella, millaisia hyötyjä saavutetaan esimerkiksi hallitsemattomalla maahanmuutolla? Samalla voisit kertoa minua pitkään askarruttaneen seikan, eli miksi monikulttuurisuus on itsessään jo positiivinen ja tavoittelemisen arvoinen asia?

SUKUPUOLI kirjoitti...

Hei realisiti,

Kiitos kysymyksistäsi. Blogissa ei ole esitetty, että hallitsematon maahanmuutto tai monikulttuurisuus olisi jotenkin erityisen hyvä tai huono asia.

Ystävällisin terveisin,
Sukupuoli-toimituskunta