torstai 22. tammikuuta 2009

Raju ryöstö ja pahoinpitely Oulussa

Kaksi miestä tunkeutui Oulun Kaijonharjussa olevaan asuntoon aamuyöllä. Asunnossa ollut 30-vuotias mies pakeni ryöstäjiä parvekkeen kautta ulos.

Toinen kahdesta asuntoon tunkeutuneista miehistä seurasi asunnosta paennutta miestä ja sai tämän kiinni 50 metrin päässä Kaitoväylästä.

Tunkeutuja pakotti väkivaltaa käyttäen asunnosta paenneen miehen takaisin asuntoon. Asunnossa asunnonhaltijaa pahoinpideltiin ja uhkailtiin käsiaseella.

Häneltä vietiin kaksi matkapuhelinta, lompakko, missä oli pankkikortti ja ajokortti. Ryöstäjät pakenivat asunnosta parvekkeen kautta.

Uusi Suomi 22.1.2009 lähde

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1636723

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä yksikulttuuri-toimituskunta,

Blogistanne muodostuu käsitys, että pyrkisitte tuomaan esiin yksikulttuurisuuteen liittyviä ongelmia. Epäselväksi kuitenkin jää, miten blogissanne esitetyt tapaukset liittyisivät nimenomaan yksikulttuurisuuteen, kun ne pääasiassa ovat osa paljon suurempaa vaiettua ilmiötä.

Siten on syytä muistuttaa, mikä ongelman ydin oikeasti on. Ihan vaan jotta totuus ei unohtuisi: http://monikulttuuri.blogspot.com/

Ystävällisin terveisin,
Nettinatsi-toimituskunta

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on loistava. Lisäsin kirjanmerkkeihini. Olet näköjään aika vasta aloittanut. Toivottavasti kun seuraavan kerran tarkistan, niin olet jaksanut jatkaa yhtä ahkerasti.

SUKUPUOLI kirjoitti...

Hyvä (netti)natsi,

Blogisi rasistinen tarkoitusperä ei jää lukijalle epäselväksi. On kuitenkin yllättävää, että tuot sen itse näin selvästi kommentissasi esiin, etkä verhoa sitä yleiseen monikulttuurikriittisyys-peittelyyn.

Kiitos myös toiselle anonyymille positiivisesta palautteesta!

Ystävällisin terveisin,
Sukupuoli-toimituskunta